FIZETÉSI FORGALOM (SWIFT, ZSIRO, IG2, SEPA)

TurboSwift

A TurboSwift egy költséghatékony akkreditált SWIFT terminál, amely a nemzetközi fizetési megbízások küldését és fogadását végzi. A TurboSwift nyitott rendszereken futtatható, a SWIFT előírásainak megfelelő programcsomag, melyet világszerte több száz bank vezetett be. Könnyen konfigurálható, teljesítőképessége skálázható, így bármilyen méretű bank igényeit ki tudja elégíteni mind különálló rendszerként, mind pedig a Fundtech cég SWIFT szolgáltatások programcsomag részeként. 

A TurboSwift különböző - batch és task-task típusú - interfészekkel rendelkezik, amelyek a banki környezetbe való optimális illesztést teszik lehetővé. Az alkalmazás minden standard SWIFT funkcióval rendelkezik és több platformon is futtatható. 
Swift változások követése
A Fundtech a SWIFT-tel szoros együttműködésben fejleszti a programcsomagot, ennek köszönhetően a TurboSwift mindig naprakész, mivel a SWIFT változások követése már jóval az érvénybelépésük előtt megvalósul, és így a bankoknak van idejük az új verzió bevezetésének végrehajtására.
A Fundtech a SWIFTNet Phase 2 minősített beszállítója. Az általa forgalmazott TurboSwift megfelel az európai TARGET2 és az összes új SWIFT-üzenet standardoknak, valamint támogatja az RMA-t (Relationship Management Application).
Mindezeken túl a TurboSwift egyedülálló abban, hogy ugyanaz a termék elérhető számos UNIX és Windows platformon, így ha a bankban szükségessé válik egy másik platformra való átállás, a TurboSwift átköltöztethető az új platformra anélkül, hogy ez befolyásolná a létező felhasználók vagy alkalmazási kapcsolatok működési körülményeit. Hogy megtartsa vezető helyét a technológiában, a TurboSwift terméket folyamatosan fejlesztik. Az évenkénti SWIFT-változások mellett a rendszer folytonosan újabb szolgáltatásokkal bővül, hogy megfeleljen a legújabb banki igényeknek.
Egyszerűség és sokoldalúság egy csomagban

A TurboSwift a legjobban skálázható termék a piacon. Az üzenetek kiküldésének késleltetése nélkül még csúcsidőben is képes akár 150.000 üzenet/óra kapacitást fenntartani egy közepes teljesítményű rendszeren. A kapcsolódó alkalmazásokkal, úgy mint TurboBranch, TurboWeb és TurboConnect, lehetővé válik, hogy a távoli terminálokról, fiókokból is hozzá lehessen férni a SWIFT kapcsolathoz. A TurboSwift támogatja a FIN, FileAct és InterAct üzenetek feldolgozását és biztosítja a tranzakciók továbbítását a megfelelő feldolgozó rendszerbe. Az alkalmazás részletes automatikus ellenőrző és monitorozó funkciónak köszönhetően az átvitel során előforduló problémák beazonosítása azonnal megtörténik. A TurboSwift segítségével minimalizálható a manuális adatfelvitel szükségessége és növelhető az STP feldolgozás mértéke.