Cégismertető

Kiemelt tevékenységi területeink
Elektronikus banki rendszerek
PFM (Personal Financial Management) rendszer
Internet banking
Számlaegyeztetés
Pénzpiaci ügyletek konfirmációinak egyeztetése
Értékpapír-ügyletek kivonatainak egyeztetése
Swift Alliance Access támogatás
VIBER-kapcsolat
AML (anti-money laundering) megoldások
SEPA Gateway megoldás
SWIFT Alliance-t kiegészítő megoldások
Payment Factory megoldás banki ügyfeleknek
Cégünk az 1983-ban alapított német illetőségű Omikron cégcsoport tagja. Az Omikron-csoportot a kölni központú Omikron Systemhaus GmbH vállalat tagjai, valamint a nemzetközi leányvállalatok, köztük - 1998 óta -az Omikron Magyarország, alkotják. Az Omikron-csoport, amely elismert elektronikus banki alkalmazásaival Európa egyik vezető szoftverházává vált, kiterjedt európai partnerhálózattal rendelkezik, ezzel is biztosítva, hogy az Omikron termékek mindig megfeleljenek a helyi piac által támasztott követelményeknek és igényeknek.

Az Omikron-csoport magyarországi képviseletét az 1998-ban alapított Omikron Magyarország látja el. A magyarországi leányvállalat az Omikron-csoport által fejlesztett, illetve forgalmazott banki és automatizálási termékek teljes jogú disztribútora.

Cégünk a saját fejlesztésű szoftverek forgalmazása mellett még számos más, a nemzetközi pénzügyi élet különböző területeire kifejlesztett megoldást kínál ügyfeleinek. Rendszereinkkel jelen vagyunk az értékpapírügyletek, elektronikus banki alkalmazások és egyéb pénzügyi tevékenységeket automatizáló megoldások piacán is.
Teljes körű támogatást nyújtunk
Installáció

Cégünk munkatársai teljes körű támogatást nyújtanak a helyszínen a termékek telepítésekor.

Betanítás

Oktatás a felhasználóknak és a rendszer üzemeltetőinek az alkalmazás működésére vonatkozóan.

Karbantartás

Magában foglalja a hibajavítást, a funkciók továbbfejlesztését és a szabványok követését.

A magyar leányvállalat alapításától kezdve a hazai és nemzetközi banki fizetési forgalommal összefüggő rendszerek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik. Természetesen kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a MultiCash termékcsaládnak, amelynek a fejlesztésében is részt vállalunk. Cégünk kiemelten foglalkozik a SWIFT-hez kapcsolódó alkalmazások forgalmazásával és fejlesztésével is. 

Az általunk képviselt külföldi szoftverfejlesztő cégek banki megoldásai kivétel nélkül világviszonylatban is vezető megoldásnak számítanak. Cégünk az egyes alkalmazások bevezetéséhez teljes körű szolgáltatást nyújt, beleértve az implementációt, a magyar nyelvű hotline szolgáltatást, valamint a folyamatos karbantartást is. 

Magyarországon kívül - helyi partnerünkkel közösen - jelen vagyunk Szerbiában is, de a régióban szinte minden országban kialakítottunk már együttműködést helyi, hasonló tevékenységet folytató cégekkel.
01
Használhatóság

Az Omikron által támogatott és forgalmazott banki alkalmazásokat a világ 90 országában több mint 1100 bank használja. A magyarországi bankok mintegy 80%-a használja valamelyik alkalmazásunkat.

02
Megbízhatóság

Az elmúlt több mint 25 év alatt az általa fejlesztett MultiCash termékcsalád Európa vezető electronic banking alkalmazásává vált. Világszerte több mint 250 bank vezette már be cégcsoportunk termékeit.

03
Elterjedtség

A magyar kereskedelmi bankokon kívül régiószinten működő bankcsoportoknak országhatárokon átnyúló szolgáltatásokat nyújtunk az egyes banki termékek vonatkozásában.