Pénzügyi tranzakciós (egyeztető) rendszerek

Corona termékcsalád

A Corona Cash (korábbi CORONA) és NOSTRO a SmartStream (ex-Management Data) illetve a SWIFT által kifejlesztett számlaegyeztető rendszerek. A különböző platformokon futó alkalmazások alkalmasak nostro és belső számlák egyeztetésére. Magyarországon már 15 bank vezette be az alkalmazások egyikét. 

A Corona Confirmations (régebben COMFORT) a SWIFT MT3xx-es üzenetek egyeztetésére szolgáló rendszer, amely automatikusan egyezteti egymással a bankok és bróker cégek visszaigazolásait a deviza és pénzpiaci ügyletekről. A szoftver minimalizálja a rutin munkát, s ezáltal a hibázás lehetősége jelentősen csökken. Magyarországon eddig 2 bank vezette be. 

A Corona Securities egy könnyen kezelhető, hatékony és megbízható szoftvercsomag, amely az értékpapírok egyeztetését automatizálja. A Corona Securities rendszer szintén felhasználható az értékpapírokkal kapcsolatos kimutatások és elszámolások ellenőrzésére is. 

A Corona termékcsalád további tagjai a Corona Intra-day, Corona Investigations, Corona Active és a Corona Web-Enabled alkalmazások. A termékcsalád új tagja a Corona Cash Long-term Viewer, amely segítségével online lekérdezéseket futtathatunk a Corona Cash alkalmazásból archivált (long-term) cash tételekre vonatkozóan.