Referenciáink

MultiCash termékcsalád

Az Omikron-csoport legfontosabb terméke a MultiCash termékcsalád. A MultiCash Classic megoldás európa piacvezető multibankos megoldása, amelyet több mint 20 országban mintegy 250 bank – köztük számos hazai pénzintézet – vezetett már be. A MultiCash@SmartOffice internet banking megoldást Európa-szerte már több mint 20 bank – köztük több hazai – alkalmazza és több vezető bankcsoport használja a teljes európai hálózatában. A banki ügyfelek fizetési folyamatainak automatizálását támogató MultiCash Transfer megoldást Európa-szerte több mint 100 vezető multinacionalis vállalatcsoport használja.

Corona termékcsalád

A SmartStream cég által fejlesztett pénzügyi tranzakciós rendszert a világ mintegy 70 országában több mint 1.000 pénzintézet alkalmazza. A termékcsalád zászlóshajóját, a nosztró számlák egyeztetésére szolgáló Corona Cash megoldást 7 hazai kereskedelmi bank vezette már be.

Pénzmosást megelőző rendszerek

Világszerte mintegy 400 bank használja az általunk képviselt EastNets cég SafeWatch termékét. 2006-ban került sor a magyarországi bevezetésre és jelenleg 8 bankot tisztelhetünk ügyfeleink között.

Swift Alliance működését kiegészítő megoldások

Az EastNets cég Reporting, Recovery és Duplicate Detection termékeit világszerte több száz pénzintézet – hazánkban 3 vezető kereskedelmi bank – használja.

Swift Alliance Access support

Cégünk több mint 20 évre visszanyúló tapasztalattal rendelkezik a SWIFT kapcsolati rendszerek területén. Szolgáltatásainkat már öt hazai pénzintézet veszi igénybe.
ViberDesk Pro - Viber forgalom monitorozása

Cégünk a Viber rendszer hazai bevezetésével egy időben fejlesztette ki a Viber forgalmat monitorozó ViberDesk Pro megoldását, amelyet több hazai vezető pénzintézet használ.

DevStat

A teljes SWIFT forgalmat visszakereshetővé és lekérdezhetővé tevő alkalmazásunkat 2006 óta több vezető hazai kereskedelmi bank használja. 

IG2 Szimulátor

A LIB Kft.-vel közösen kifejlesztett alkalmazást több bank használja az IG2 forgalom szimulálására és az IG2-höz kapcsolódó alkalmazások tesztelésére.

SEPA Link

SEPA Gateway megoldásunkat már három pénzintézet vezette be.