PÉNZÜGYI TRANZAKCIÓS (EGYEZTETŐ) RENDSZEREK

Corona Generic

A Corona Generic a Corona termékcsalád kiegészítő komponense. Amennyiben a bank által megfogalmazott egyeztetési feladat nem valósítható meg a Corona termékcsalád standard moduljaival (Corona Cash, Corona Confirmations stb), ebben az esetben a Corona Generic megoldást javasoljuk, amely paraméterezhetősége révén szinte mindenfajta egyeztetési igényt képes kielégíteni.
A megoldás előnyei
  • A Corona Generic megoldással lehetővé válik, hogy az egyeztetést a tranzakciós életciklus bármelyik szakaszában végrehajtsuk, és hogy a kritikus feldolgozási pontoknál ellenőrizhessük, az adatok helyesek-e.
  • A Corona Generic alkalmazással bármilyen hálózatból beérkező tranzakciók egyeztethetők, függetlenül annak formátumától.
  • A közös adatbázis használatával biztosítható az adatok integritása, mivel minden adatot csak egyszer kell megadni, és a keresztlekérdezési funkcióval a Corona modulok elérhetik egymás adatait, ellenőrizhetik a tranzakciók feldolgozásának állapotát a másik rendszerben.
  • A Corona Generic a rendszerek közötti egyeztetést teszi lehetővé, amelynek megvalósítása kulcsfontosságú minden bank számára a munkafolyamatok hatékony irányításához.
  • Mivel a Corona Generic minden típusú egyeztetés megvalósítására alkalmas, a tranzakciók részletes naplózását biztosítja függetlenül attól, hogy mely rendszerek, partnerek és termékek között képez hidat.